Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с жилото на скоростите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с жилото на скоростите

Здравейте колеги! Днес Алфата ме изненада много неприятно - изведнъж останах без скорости. Оказа се, че втулката на жилото, което сменя скоростите и което е от към ск. кутия се е износило и жилото се е откачило. Имам питане дали някъде могат да ми направят тази втулка и ако не някой колега дали има въпросното жило. Дали става от друг модел и т.н.
    Предварително благодаря.
    PS Колата е от подписа.
    Last edited by tym56; d.m.y г., 08:36.
    Alfa Romeo 156 1,9 JTD 16V

Никой ли няма да даде съвет?

Comment

Колега, точно преди 2 седмици и аз така изтръпнах със 147-цата! На път се откачи! Придвижих се с комбинация от 2 свински опашки! Не намерих никъде по магазините такава пласмасария. Бях в Балчик, приятел ми помогна за изработка на джаджата при стругар! Виждам, че си от София. Преди няколко месеца ползвах услугите на един стругар (за други цели), който работи с тефлон! Обади му се, иди, покажи и питай дали може да ти помогне! 0888360822 - Иван! Успех
      Alfa Romeo 146, 16V, TS, 2000

Comment

Реших проблема по следния начин. Понеже не успях да намеря по моргите точно същото жило, от подобно свалих само ябълката със втулката вътре. За щастие съвпаднаха идеално. За сведение - ново жило ми предложиха за само 450 лв.

Comment

Радвам се, че всичко е приключило бързо и лесно, защото тези сладки италичнки се "сърдят" като не ги караш!!!!
          Alfa Romeo 146, 16V, TS, 2000

Comment

Ще и извадя душичката

Comment

Working...
            X